3 Sebab Utama Fungsi Sujood Terbaharu

new feature in sujood app

Kali ini kami wujudkan fungsi yang anda biasa ada di aplikasi Whatsapp, Telegram, Facebook dan lain-lain. Kami telah memperkenalkan fungsi share! Dengan fungsi ini, jika anda rasa anda ingin kongsikan kepada pasangan anda, keluarga, mahupun kenalan anda…anda hanya perlu tekan butang share yang berada di sebelah kanan atas gambar kepada masjid! kemudian anda hanya perlu pilih untuk share guna aplikasi apa…dan siap!

Step 1: Click Share Button

new feature in sujood app

Step 2: Select App

new-feature-in-sujood-app-2

Kenapa tak maklum sahaja kepada orang ramai bahawa kena download app baru boleh derma? Sebab objektif Sujood memang untuk menggalakkan serta memudahkan orang menderma. Jadi, jika ada kesulitan seperti;

1. data dah nak habis
2. memori phone tak cukup
3. susah nak forward forward

dan berbagai lagi..jadi kami adakah fungsi ini. Tetapi, 3 perkara ini lah yang biasa kita dengar bila kita diperlukan untuk download aplikasi baru. Akan tetapi, fungsi ini ada sedikit kelemahan berbanding dengan app Sujood. Ini kerana, jika anda sudah mendaftar, app Sujood akan ‘auto-complete’ beberapa ruangan secara automatik. Di link ini anda perlu isi kesemua ruangan yang ada.

Suara anda kami cuba dengari. Jika kudrat kami di Sujood ini mampu dan bersesuaian, insyallah kami akan bangunkan. Jadi apa lagi? Jom derma…untuk diri sendiri, pasangan, ibu bapa, kepada yang telah meninggal dunia, guru, rakan dan ramai lagi. Terima kasih semua kerana menyokong Sujood.

Jazaakumullahu khairan kathiira.

Share:

apabila kematian ibu bapa sujood

Apabila kematian ibu bapa…

Adakalanya kita sebagai anak-anak dikelabui dengan perasaan kasih dan sayang, cinta, emosi, lalu kita cuba ber’khidmat’ kepada ibu bapa yang sudah tiada dengan pelbagai cara..

Baca Lagi »